Η δική μου προσέγγιση

Αυτό το επάγγελμα το αγαπώ γιατί μου δίνει τις γνώσεις και τα εργαλεία για να φτάσω εκεί που μέχρι πρότινος μόνο η φαντασία μου με πήγαινε.

Και θα σας εξηγήσω ευθύς αμέσως τι εννοώ.

Πάντα μου άρεσε να βλέπω τους ανθρώπους σε δύο όψεις, δηλ σε δύο παραλλαγές, σε δύο παράλληλες εκδοχές τους. Είναι ένα εσωτερικό παιχνίδι που το παίζω χρόνια.

Για παράδειγμα, όταν έχω απέναντί μου έναν σκυθρωπό άνθρωπο που γκρινιάζει για όσα δεν έχει, την ίδια στιγμή δίπλα του ‘βλέπω’, με τα μάτια της φαντασίας μου, τον ίδιο άνθρωπο, χαμογελαστό να ευγνωμονεί και να απολαμβάνει αυτά που έχει, ενώ ταυτόχρονα να δουλεύει στρατηγικά για να αποκτήσει και όλα όσα επιθυμεί!

Μέσα από το coaching αυτό το φανταστικό παιχνίδι γίνεται πραγματικότητα.

Βοηθάω τους ανθρώπους που συνεργάζονται μαζί μου αρχικά να ανακαλύψουν και στη συνέχεια να αποκτήσουν το θάρρος να εκφράσουν την πιο πλούσια εκδοχή του εαυτού τους. Οι περισσότεροι ζούνε τη ζωή τους στην πιο φτωχή τους εκδοχή. Εσείς;

Αν νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να γνωρίσετε και να ξεδιπλώσετε την πιο πλούσια εκδοχή του εαυτού σας, απευθύνεστε στο σωστό άνθρωπο.

Μαζί θα εντοπίσουμε τι σας μπλοκάρει σε κάθε τομέα της ζωής σας.

Μαζί θα εντοπίσουμε τι σας μπλοκάρει σε κάθε τομέα της ζωής σας.

Μαζί θα βρούμε τι σας κινητοποιεί.

Μαζί θα δουλέψουμε πάνω στην αυτο-παρακίνηση, τη στρατηγική σκέψη, τη στοχοπροσήλωση, την προσαρμοστικότητα και την ευελιξία που είναι απαραίτητες δεξιότητες σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Θα μάθετε να ‘ακούτε’ τα συναισθήματά σας,

να τους δίνετε το χώρο που τους αρμόζει και να τα κάνετε τους καλύτερους οδηγούς σας στις καθημερινές σας αποφάσεις. Τα συναισθήματά σας είναι η πυξίδα σας. Μάθετε να τη χρησιμοποιείτε!

Θα σας μεταφέρω γνώση και τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να πάτε τη ζωή σας σε άλλα επίπεδα.

Θα σας μεταφέρω γνώση και τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να πάτε τη ζωή σας σε άλλα επίπεδα.

Να αλλάξετε την πορεία σας. Να δημιουργήσετε ΤΩΡΑ τη ζωή που επιθυμείτε ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας. Πώς θα το πετύχουμε αυτό; Αλλάζοντας τον τρόπο που σκέφτεστε, αλλάζοντας τον τρόπο που ερμηνεύετε τις καταστάσεις που ζείτε και τα εμπόδια που συναντάτε, αποκτώντας νοοτροπία νικητή, του νικητή της ζωής!

Έφη Χουστουλάκη

Life & Business Coach