Πώς το Coaching θα σας βοηθήσει

Στο Coaching πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι έχουμε μέσα μας ανεξάντλητες πηγές ενέργειας, δυνατοτήτων και γνώσεων που απλά δεν έχουμε μάθει πώς να τις χρησιμοποιούμε.

Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε τη ζωή που θέλετε γρηγορότερα και ευκολότερα με τη βοήθεια ενός Coach που θα σας μάθει να χρησιμοποιείτε αυτές τις πηγές για να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε.

Είναι τότε που η ζωή γίνεται πιο εύκολη και η καθημερινότητα πιο ευχάριστη γιατί “παίζετε πλέον στο δικό σας γήπεδό”, δηλαδή στη ζωή που Εσείς σχεδιάσατε για Εσάς.

Μέσα από το Coaching, λοιπόν, θα μπορέσετε:

Μέσα από το Coaching, λοιπόν, θα μπορέσετε:

Θα σας προκαλέσω

να αντικρίσετε τη ζωή από άλλη οπτική γωνία. Είναι αυτό που κάνει ένας καλός φωτογράφος: βρίσκει την καλύτερη δυνατή θέση, εκείνη στην οποία το ήδη υπάρχον σκηνικό -χωρίς αυτό να αλλάξει- να λειτουργεί υπέρ του, προκειμένου να τραβήξει την καλύτερη φωτογραφία.

Θα σας προκαλέσω

να αλλάξετε ματιά απέναντι στις καταστάσεις που ζείτε. Να μάθετε να βρίσκετε τα θετικά στοιχεία μέσα στις υπάρχουσες συνθήκες και να τα απολαμβάνετε ενώ ταυτόχρονα να δουλεύετε στρατηγικά για να πάτε τα πράγματα εκεί που θέλετε!

Θα σας καθοδηγήσω

ώστε να αντιμετωπίζετε με αισιοδοξία και ευελιξία τις προκλήσεις και τα εμπόδια που παρουσιάζονται στο δρόμο σας. Η στάση μας απέναντι στις δυσκολίες της ζωής είναι ίσως ο πιο σημαντικός παράγοντας για την ευτυχία μας. Επιστημονικές έρευνες δείχνουν πως η ευτυχία μαθαίνεται!

Θα μοιραστώ μαζί σας

τεχνικές και εργαλεία που θα σας κινητοποιήσουν ώστε να αναλάβετε δράση και να πραγματοποιήσετε ΤΩΡΑ τις αλλαγές που επιθυμείτε στη ζωή σας!

Έφη Χουστουλάκη

Life & Business Coach

Ανακαλύψτε τον εαυτό σας!

Ανακαλύψτε τον εαυτό σας!