Career Coaching

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να σχεδιάσουν την καριέρα τους, είτε ξεκινούν τώρα, είτε έχουν ήδη διανύσει μια μικρή ή μεγάλη πορεία και αισθάνονται ότι ήρθε η ώρα για αλλαγή κατεύθυνσης.

Αν είστε μαθητές Λυκείου, το  Career Coaching  θα σας δώσει τα εργαλεία για να φτιάξετε αλλά και να τηρήσετε ένα πλάνο μελέτης που θα ταιριάζει στους προσωπικούς σας ρυθμούς και τις προσωπικές σας ανάγκες.

Το σημαντικότερο, όμως,  που έχει να σας προσφέρει το Career Coaching  είναι ότι θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς αντικείμενο σπουδών. Θα σας ενθαρρύνει να ανακαλύψετε αυτό που πραγματικά αγαπάτε να κάνετε στη ζωή σας. Αυτό που σας κάνει να νιώθετε δημιουργικοί, παραγωγικοί, αποτελεσματικοί, γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό. Θα σας δώσει την ευκαιρία να εντοπίσετε πού βρίσκεται το πάθος σας. Ακολουθώντας το πάθος σας, θα καταφέρετε να διατηρείτε ζωντανά τα ενδιαφέροντά σας σε καθημερινή βάση και αυτό θα σας γεμίζει με ενέργεια κ όρεξη για αυτό που κάνετε. Θα αφήσετε δια παντός πίσω σας το ενδεχόμενο να έχετε μία ανιαρή δουλειά και κατ’ επέκταση μία ανιαρή ζωή, στερημένη από στόχους και όνειρα.

Ξέρω ότι αυτό μπορεί να φαντάζει ουτοπικό αυτή τη στιγμή για εσάς. Αυτή τη στιγμή που είστε μπερδεμένοι και αγχωμένοι, υπό το βάρος μιας τόσο σημαντικής απόφασης που καλείστε να πάρετε και η οποία νιώθετε ότι θα καθορίσει όλο σας το μέλλον. Δεν έχετε άδικο να νιώθετε έτσι. Είναι βαρύ το φορτίο. Αλλά είμαι εδώ για να σας φέρω τα καλά νέα: γίνεται να βρείτε αυτό που αγαπάτε να κάνετε στη ζωή σας και αυτό που θα σας τροφοδοτεί καθημερινά  με αστείρευτη ενέργεια. Η διαδρομή για να φτάσετε εκεί είναι εσωτερική και είμαι κατάλληλα εκπαιδευμένη για να γίνω ο συνοδοιπόρος σας σε αυτή. Αυτό, άλλωστε, είναι και το δικό μου μεγάλο πάθος: να σας βοηθήσω να βρείτε, όσο πιο νωρίς γίνεται, την αποστολή σας σε αυτή τη ζωή. Το έργο εκείνο που είναι εναρμονισμένο με τις βαθύτερες ανάγκες σας για δημιουργία, τις ικανότητές σας και τα ταλέντα σας. Όταν αυτό το έργο υπηρετεί ή βελτιώνει τις ζωές άλλων ανθρώπων τότε οδηγείστε στο να ζήσετε μια ζωή με προσωπικό νόημα, ικανοποίηση, σκοπό και πάνω απ’ όλα χαρά.

Θα είναι τιμή μου να έχω συνδράμει σε μία τέτοια ζωή!

Αν είστε φοιτητές ή απόφοιτοι Σχολών ή αν απλά ξεκινάτε τώρα την επαγγελματική σας ζωή, το  Career Coaching  θα σας ενισχύσει ώστε να κάνετε κρίσιμες επιλογές και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται σήμερα, με το βλέμμα πάντα στραμμένο προς τους στόχους και τα προσωπικά σας όνειρα. Θα σας βοηθήσει να διερευνήσετε την ακαδημαϊκή καριέρα και την έρευνα ως επιλογές επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Μέσα από το Career Coaching θα καταφέρετε να χαράξετε με επιτυχία την επαγγελματική σας πορεία και να μετατρέψετε τις γνώσεις και τις ιδέες σας σε επιχειρηματικές προτάσεις.

Το Career Coaching, όμως, απευθύνεται και σε όσους ήδη έχουν διανύσει μια μικρή ή μεγάλη πορεία και αισθάνονται ότι ήρθε η ώρα για αλλαγή κατεύθυνσης.

Η αλλαγή αυτή μπορεί να είναι μία εκ βάθρων αλλαγή, όπως αλλαγή αντικειμένου κ τομέα απασχόλησης που να απαιτεί σπουδές και κατάλληλη εκπαίδευση.

Μπορεί να είναι η μετάβαση από την εξαρτημένη εργασία στο ελεύθερο επάγγελμα.

Μπορεί να είναι η παροχή διαφορετικού είδους υπηρεσιών ή προϊόντων, παραμένοντας στο ίδιο γνωστικό αντικείμενο.

Η αλλαγή αυτή μπορεί να είναι και μία απλή αλλαγή στάσης απέναντι στη εργασία σας. Αν δε μπορείτε ή δε θέλετε να αλλάξετε δουλειά, τότε φέρτε τη δουλειά σας στα μέτρα σας, φέρτε τη στο επίπεδό σας. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας. Το Coaching θα σας προτρέψει να  βρεθείτε ένα βήμα μπροστά από όσους γκρινιάζουν άπραγοι. Ετοιμάστε Εσείς το έδαφος πάνω στο οποίο θα πατήσετε. Η δράση και η ενεργοποίηση του εγκεφάλου σας, που αυτή θα επιφέρει,  θα βελτιώσουν σημαντικά τα συναισθήματά σας απέναντι στην εργασία σας.

Σε κάθε περίπτωση, το Career Coaching θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε την αλλαγή που επιθυμείτε σταδιακά, με σίγουρα και ασφαλή βήματα, ούτως ώστε να μη διαταραχτούν άλλες σταθερές της ζωής σας, όπως το εισόδημα, οι οικογενειακές σας σχέσεις κ.ά.

Επίσης, θα σας μάθει να θέτετε τις σωστές προτεραιότητες και να διαχειρίζεστε καλύτερα το χρόνο σας. Έτσι, θα μετατρέψετε  την εργασία σας σε ένα χώρο όπου θα περνάτε ευχάριστα, σε μια δραστηριότητα παραγωγική και σε χρόνο ωφέλιμο για την προσωπική και επαγγελματική σας εξέλιξη.

Μαζί θα ρίξουμε τους σπόρους για να ανθίσουν στον κήπο της επαγγελματικής σας ζωής ιδέες και δράσεις με τα πιο φωτεινά χρώματα! Τα χρώματα της δικής σας προσωπικότητας!

Στην υπηρεσία της επιτυχίας σας,

Οι συνεδρίες γίνονται:

Έφη Χουστουλάκη

Life & Business Coach

Δράστε στοχευμένα σε επαγγελματικό επίπεδο!

Οραματιστείτε και δράστε στοχευμένα!